Recuperarea impozitului

unionTax

În anul 2014 ne-am extins activitatea cu un alt serviciu. Am început cu succes să solicităm recuperarea impozitului și a alocației din străinătate.

Colaborând cu o firmă de avocatură internațională și o firmă de consultanță financiară, compania noastră vă oferă o soluție complexă în baza căreia puteți solicita recuperarea impozitului de venit din unele țări ale Uniunii Europene: Germania, Austria, Olanda, Elveția, Belgia - până la patru ani retroactiv.

De serviciile noastre pot beneficia persoanele care au fost angajate în mod legal în stăinătate, au plătit impozit sau contribuții sociale, au efectuat muncă sezonieră, sau dacă au lucrat ca persoană fizicță autorizată.

Alocație

Valoarea medie al alocației este de 194,00 EUR / lună / copil.

Au dreptul la alocație copiii cu vârsta sub 18 ani sau copiii sub 25 de ani care au urmat facultatea / universitatea în perioada în care părinții au lucrat în străinătate, cu condițiasă aparțină aceeași gospodării cât timp părinții au lucrat în străinătate.

Pot solicita alocațiaambii părinți, dacă au lucrat în străinătate în perioade diferite, precum și părinți monoparentali.

În același timp cu depunerea cererii Dumneavoastră pentru alocție, puteți recupera, de asemenea, impozitul dedus și plătit de companii din salariul Dvs.

Acte necesare

  • Copie carte de identitate
  • Copie carte de adresă (pentru persoanele din Ungaria)
  • Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)
  • Copie certificat de naștere / copie carte de identitate a copiilor
  • Perioade de muncă în străinătate și numele firmei din străinătate
  • Documente emise de angajator, documente salariale (Dacă aceste documente nu sunt disponibile, le vom obține noi.)
  • Număr de telefon valid, adresă de E-mail validă.
Documentele pot fi predate personal la biroul nostru, trimise prin poștă, e-mail(alocatie@dhngroup.eu) sau prin fax(+40 260 656 233).

Informații importante

Dacă ambii părinți au lucrat în străinătate în aceeași perioadă și copiii au fost îngrijiți de bunici, este necesară o copie a cărții de identitate a persoanei care au îngrijit copiii.

Info: recuperarea impozitului și a alocației din străinătate

Germania: Puteți solicita impozitul retroactiv timp de patru (4) ani. În absența înregistrării anterioare, alocația va fi calculată pentru ultimele șase (6) luni. Este important să vă înregistrați cât mai curând posibil. Puteți solicita alocația familiei retroactiv timp de trei (3) ani de la înregistrare.

Austria: Impozitul și alocația pentru copii pot fi solicitate pentru ultimii patru (4) ani, și se calculează pe baza lunilor lucrate în țară. Este validă pentru fiecare firmă unde ați lucrat.

Elveția: Impozitul și alocația pentru copii pot fi solicitate pentru ultimii cinci (5) ani. Suma alocației depinde de faptul că ați lucrat pe munte sau pe vale. După vârstă: Până la 16 ani: CHF 200-220 / lună Între 16-25 ani: CHF 250-270 / lună Dacă ați lucrat în agricultură se acordă pe lângă alocație lunară incă 100 CHF / lună .

Olanda: Poate fi solicitat recuperarea impozitului și o parte din asigurării de sănătate pentru o perioadă de cinci (5) ani retroactiv.

Belgia: Poate fi solicitat recuperarea impozitului.